Cursuri ECDL 2019

Centrul nostru vă oferă un program de certificare internațională a competențelor de utilizare a calculatorului pe parcursul a maximum 3 ani, dar un candidat poate obține certificatul într-un interval de timp de două săptămâni, într-un ritm intensiv (aproximativ 6 ore/zi).

Programul include cursuri intensive cu diverse aplicații practice, simulări și examene și se adresează elevilor din învățământul preuniversitar și personalului didactic/didactic-auxiliar.

După finalizarea programului, candidatul va obține un certificat recunoscut internațional în aproximativ 150 de tãri, va avea o bază standard de cunoștinte IT, iar elevii, la finalizarea liceului, vor putea echivala proba de Competente digitale la BAC cu utilizator avansat (4 module promovate) sau utilizator experimentat (6 module promovate).

De asemenea, permisul ECDL reprezintă un avantaj la aplicarea pentru obținerea unei burse de studiu în străinătate sau pentru participarea într-un proiect internațional.

Permisul ECDL nu expiră, înscrierea realizată în primul an este pe viață, candidatul poate susține în viitor orice examen ECDL dorit.

Cursurile se organizează în fiecare an, în VACANȚA DE VARÃ, în laboratorul 2 de informatică al școlii, pe parcursul a două săptãmâni, în prima jumătate a lunii IULIE.

Locurile sunt limitate! TERMEN ÎNSCRIERI: 21 IUNIE 2019.

Mai multe informații despre programul ECDL pe www.ecdl.ro.

Înscrieri la prof. informatică Paula Cioară, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. școală 0248 276 340.

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE A CURSURILOR ECDL în perioada 1-14 iulie 2019

ora 9:00 - Grupa începători (Module: Utilizarea computerului, Word)

ora 11:00 - Grupa nivel mediu (Module: Instrumente online, PowerPoint)

ora 13:00 - Grupa avansati (Module: Excel, Access)

Pentru parcurgerea cu succes a programului și promovarea examenelor este nevoie de motivare personala, atracție pentru acest domeniu și parcurgerea cu interes a conținuturilor din programa fiecărui modul. Cunoașterea unor noțiuni de bază despre utilizarea computerului reprezintă un avantaj.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA CENTRUL NOSTRU, Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Pitești, cartier Trivale, complex II, str. Zimbrului nr. 3!

Nu se ştie ce rezervă viitorulCompetenţele digitale sunt asigurate pentru nivelul următor!

Lasa un comentariu

Campurile indicate cu * sunt obligatorii. Codul HTML nu este permis in interiorul mesajului.