Română

Română

Evaluare in Educatie - Disciplina Limba română - 06 decembrie 2014

SE ANULEAZA.
Stimaţi părinţi, ca urmare a dispoziţiilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş prin care se interzice cu desăvârşire organizarea de concursuri cu taxă, Concursul Evaluare în Educaţie - disciplina Lb.Română ce urma să se desfăşoare sâmbătă, 6 decembrie 2014, SE ANULEAZĂ!
Taxele de participare încasate se vor restitui prin Secretariatul Asociaţiei Părinţilor din Şcoala Gimnazială "Mircea cel Bătrân" Piteşti, de luni până vineri, între orele 8.00 - 10.00 şi 16.00 - 18.00.Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat din motive independente de voinţa noastră!
Asociatia Părinţilor din Şcoala "Mircea cel Bătrân" din Piteşti organizeaza sambata 06 decembrie, ora 9.00, în sălile de curs ale Universităţii PitestiCorp D, Concursul National "Evaluare in educatie" la disciplina Limba Romana.  
Repartizarea elevilor in sălile Universităţii se va publica pe site cel tarziu vineri, 05 decembrie, seara.
Termenul limita pentru inscriere este joi  04 decembrie, ora 18.00, la secretariatul Asociatiei Părinţilor din Şcoala "Mircea cel Bătrân" din Piteşti.
Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile.
Pentru a evita eventualele incidente va rugam sa respectati termenul limita pentru inscrieri si regulamentul de desfasurare a concursului. 
Concursul se adreseaza elevilor din clasa pregatitoare si clasele I-VIII.

 

Autor: Dec 6th, 2014