Let's Do It, Romania 2016

 

În data de 24 septembrie, ca la fiecare ediție precedentă, am ieșit cu mic, cu mare, la curățenie! Odată cu toata țara, cu toți cei care ne dorim să trăim într-o țară fără deșeuri. 120 de prichindei din clasele primare, cu părinți și doamne învățătoare, au luat la bani mărunți spațiile verzi din cartier și din împrejurimile școlii. 60 de elevi de gimnaziu, însoțiți de profesori s-au deplasat spre Pădurea Trivale, alăturându-se altor colegi din alte școli în căutarea "comorilor" reciclabile (sticle, pet-uri, doze de aluminiu, carton, hârtie).

Cu voie buna, cu seriozitate, cu mirare-pentru recolta mult prea bogata-

Bilanțul... material al zilei: 80 de saci de deșeuri. 

Bilanțul experienței educaționale, mult mai prețios: mirarea copiilor, ce caută aceste gunoaie în pădurea noastră?!... si promisiunea…, rostită că ne vom întoarce pentru a termina curățenia.

 

Cum ne puteți ajuta?... simplu... nu ne mai dați de lucru... nu mai aruncați deșeuri în locuri nepermise...!

 

Ediția din acest an "Let's do it, Romania", a fost organizată la nivel național de asociația "Viitorul în zori" din București în parteneriat cu Ministerul Mediului, Ministerul Educației, prefecturi, primării, agenți economici și zeci de mii voluntari din toată țara.

http://letsdoitromania.ro/

 

 

prof. Beatrice Bădescu

Misiunea scolii: 

Scoala Gimnaziala "Mircea cel Batran" este locul unde elevul este vazut ca viitor cetatean al municipiului, si toate activităţile derulate aici il au in centru. Aici, printr-o imbinare armonioasa intre valorile traditionale ale poporului roman si tendintele moderne ale societatii europene, fiecarui elev ii va fi revelata si pusa in valoare orice aptitudine individuala, folosindu-se cele mai moderne metode, in vederea asigurarii unui viitor sigur pentru fiecare.

Despre noi

Asezata in partea de sud-vest a judetului Arges...

Localizare

Scoala este situata chiar in inima comunitatii care o sustine si se intinde pe o suprafata de 14.000 mp.

Socializare

Primii pasi catre socializare se fac inca din scoala

Alegem calitatea

Ce e mai bun pentru copiii nostri. Suntem datori fata de ei!

Video

Evaluare naţională 2022 - Clasa a VIII-a

 • Limba română
  98.48%
  Matematică
  96.45%
  Promovabilitate
  96.95%