Testul GENIUS

Testul Genius reprezintă o abordare modernă a concursurilor și testelor școlare, axat pe creativitate, ingeniozitate, gândire critică și argumentația propriilor puncte de vedere.
Prin natura, formatul și structura subiectelor sale, concursul „Testul Genius" urmărește verificarea modului în care elevii aplică cunoștințe dobândite!

(în atenţia părinţilor, elevilor şi cadrelor didactice)

UN ALT FEL DE CONCURS

De anul acesta, Asociația Educativă Genius asigură organizarea și desfășurarea Concursurilor Naționale de Verificare a Cunoștințelor Școlare „Evaluare în Educațieși „Testul Genius

Cele două concursuri, Evaluare în Educație și Testul Genius se completează reciproc și urmăresc competențe diferite, aducând beneficii semnificative elevilor participanți, dintre care enumerăm familiarizarea cu mediul competițional, managementul emoțiilor și al timpului etc.

Testul Genius reprezintă o abordare modernă a concursurilor și testelor școlare, axat pe creativitate, ingeniozitate, gândire critică și argumentația propriilor puncte de vedere.

Prin natura, formatul și structura subiectelor sale, concursul Testul Genius” urmărește verificarea modului în care elevii aplică cunoștințe dobândite!

„Testul Genius” se adresează elevilor din clasele 1-8 și clasa pregătitoare, pentru: Matematică, Limba română și un test cu totul nou de “Atenție și Concentrare”!

Scopul principal al Testului Genius este evoluția și dezvoltarea personală a copiilor și crearea sau consolidarea unor instrumente de adaptare la situații reale cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi. Toate acestea într-o manieră distractivă și interactivă.

Prima etapă a Testului Genius – ATENȚIE & CONCENTRARE, se va desfășura la data de13 Decembrie 2014.

Modele pentru Testele de Atențieși Concentrare la toate claselele gasiţi pe site-ul:

http://testulgenius.ro/subiecte-si-bareme-exemplificative-ac/

Testele vor fi imprimate color şi trebuie comandate cu doua zile înainte.

ÎNSCRIERI: până pe 10 decembrie 2014              TAXA DE PARTICIPARE: 25 lei/elev

Autor: Oct 30th, 2014