Castigatori EuroQuiz 2018

AU ÎNDRĂZNIT ȘI AU CÂȘTIGAT FINALA EUROQUIZ-2018!
 
FELICITĂRI ECHIPEI "ÎNDRĂZNEȚII” - Moiceanu Elena Ștefania, Teacă Alex Ștefan, Postelnecu Denis, Crăciun Ana Teodora - elevi în clasa a a VI-a la școala noastră, coordonați de d-na prof. Amalia Elena Comănescu
 
Etapa finală a concursului Euro Quiz 2018 a fost difuzată online pe pagina de Facebook Calea Europeană și pe webiste-ul Europa, casa noastră.
click aici pentru a urmări Finala Euro Quiz 2018
 
foto2 
Concursul Euro Quiz face parte din inițiativa Europa, casa noastră, o campanie educațională pe teme europene, dezvoltată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.
Scopul său este de a spori și de a consolida în randul elevilor cunoștințele despre Uniunea Europeană, precum și de a dezvolta abilitățile de lucru în echipă.
Aflată la a doua ediție, competiția online Euro Quiz a avut loc săptămâna trecută și a inclus întrebări ce au pus accentul pe valorile UE, instituțiile europene, istorie, geografie, artă și gastronomie în Europa. La competiție au participat 423 echipe din toată țara. Echipele finaliste s-au delimitat de restul concurenților prin viteza de răspuns, obținând același punctaj, 238 de puncte. Echipa „Îndrăzneții”, de la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”, din Pitești, coordonată de profesoara Comănescu Elena Amalia, și-a asigurat un loc în finală răspunzând întrebărilor în 11 minute și 15 secunde. Pe de altă parte, echipa „Euroforce”, de la Școala Gimnazială „General Grigore Bastan” din Buzău, a ajuns în finală completând chestionarul în puțin peste 12 minute.
Echipa „Îndrăzneții”, de la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din Pitești, a câștigat competiția națională Euro Quiz 2018.
foto5foto1foto8
Lasa un comentariu

Campurile indicate cu * sunt obligatorii. Codul HTML nu este permis in interiorul mesajului.