DISEMINARE ERASMUS+

Descarca Documente

Achievement system (sample activity).pdf
Descarcă Vizualizează
Advant_Disadv.pdf
Descarcă Vizualizează
Dissemination sheet.pdf
Descarcă Vizualizează
Dissemination_articles.pdf
Descarcă Vizualizează
Dissemination_homeworks.pdf
Descarcă Vizualizează
impact.pdf
Descarcă Vizualizează
impact_sheet.pdf
Descarcă Vizualizează
Lesson plan gamification EGYPT.pdf
Descarcă Vizualizează
Online platform_results.pdf
Descarcă Vizualizează
Prizes and badges for students.pdf
Descarcă Vizualizează
Project visibility materials.pdf
Descarcă Vizualizează
Questionnaire Results.pdf
Descarcă Vizualizează
results_tests.pdf
Descarcă Vizualizează
Swot analysis 2020.pdf
Descarcă Vizualizează
Swot analysis 2022.pdf
Descarcă Vizualizează
Teachers guide.Gamification.pdf
Descarcă Vizualizează
Teachers’ guide to implementing Gamification.pdf
Descarcă Vizualizează
 
“GAMIFICATION IN CLASS – challenges and rewards”
 
  • The project took place from 1 of September 2020 to 28 of February 2023 and lasted 2 years and 6 months.
  • CONGRATULATIONS TO OUR TEAM AND OUR PARTNERS FROM LITHUANIA, SPAIN, ITALY AND TURKEY!
  • A NEW FAMILY ~ "DREAM TEAMS" - HAS BEEN CREATED, which has faced the challenges of the pandemic, a difficult time, but has managed to prove that anything is possible when there is desire and determination, and the EXPERIENCES HAVE BEEN WONDERFUL AND VALUABLE!
  • The results of the teams' work in the five partner countries in the school-to-school exchanges have resulted in valuable conclusions to be taken into account by education decision-makers, some of which can be found in the attached documents.
 
  • Proiectul s-a desfășurat în perioada 1 septembrie 2020 - 28 februarie 2023 și a durat 2 ani și 6 luni.
  • FELICITĂRI ECHIPEI NOASTRE ȘI CELOR PARTENERE DIN LITUANIA, SPANIA, ITALIA ȘI TURCIA!
  • S-A CREAT O NOUĂ FAMILIE ~ ”DREAM TEAM”, care a înfruntat provocările pandemiei, o perioadă dificilă, însă a reușit să demonstreze că totul este posibil când există dorință și determinare, iar EXPERIENȚELE AU FOST MINUNATE ȘI VALOROASE!
  • Rezultatele muncii echipelor din cele cinci țări partenere din schimburile de experiență între scoli s-au concretizat în concluzii valoroase, de luat în seamă de factorii implicați în educație, o parte dintre acestea se regăsesc în documentele atașate.

coperta diseminare

 
MOBILITĂȚILE PROIECTULUI
 
?? MOBILITATEA 1 desfașurată în Italia, Castelvetrano, în perioada 29 nov-03 dec.2021, la "Scuola Elementare 2 Circolo Didattico Ruggero Settimo" a oferit o primire minunată echipei școlii noastre și partenerilor din Spania, Turcia și Lituania, cu muzică, dans și degustări gastronomice.
? Prima zi de lucru a continuat cu prezentarea claselor și s-au desfășurat activități didactice bazate pe joc, la clasele primare.
În cadrul întâlnirilor între profesorii parteneri s-au împărtășit experiențe proprii din sistemele de educație ale școlilor implicate în proiect, s-a discutat despre aplicarea jocului la clasă, despre evaluarea elevilor și provocările didactice cu care ne confruntăm la disciplinele matematică, științe și limba engleză.
 
?? MOBILITATEA a 2-a desfășurată în ?? Spania, Alicante, în perioada 28 martie-01 aprilie 2022, la Colegio Santísimo Sacramento FEYDA care ne-a oferit o primire călduroasă echipei noastre și partenerilor din Italia, Turcia și Lituania. Au organizat multe activități didactice bazate pe gamificare și provocări asupra învățării, iar fiecare echipă din țările partenere a susținut 2 lecții folosind implementarea unui joc și motivarea elevilor prin colaborare, creativitate și joacă.
?️ Vă invităm să urmăriți un scurt video realizat in Canva cu agenda celor 5 zile, activitățile desfășurate și amintiri de neuitat. video Mobilitate Spania
 
?? MOBILITATEA a 3-a din Lituania Silutte-Zibai Primary School în perioada 23-28 mai 2022 a adus zile intense, amintiri și experiențe minunate.Ca și în celelalte mobilități ale proiectului s-au reunit cinci școli partenere din Italia, Spania, Turcia, Lituania și noi, din România, pentru a împărtăși una dintre cele mai recente tendințe în educație, prin care elevii dobândesc cunoștințe prin joc.Împreună am creat atât de multe... și ne-am întors cu o mulțime de idei pentru elevii noștri!https://www.canva.com/.../X7iIp2YbABLY-6llG7kU6A/view...În timpul lecțiilor, gamificarea se poate integra într-un mod natural, prin transformarea unor lecții în situații autentice de joc, ca un joc de aventură de exemplu.Elevii pot câștiga puncte, diplome și recompense pentru diversele lor acțiuni sau pentru ajutorul dat altor elevi. În joc pot exista și consecințe atunci când greșesc...Am fost impresionate de cultura lituaniană, sistemul educațional, bucătăria locală și obiceiurile tradiționale din Lituania.Mulțumim partenerilor noștri din Lituania!
 

?? MOBILITATEA a 4-a s-a desfășurat în Istanbul - Turcia în perioada 25 septembrie-1 octombrie 2022. Școala CAGDAS YASAM TURKAN TUTUMLUER a fost gazda evenimentului la care au participat partenerii din România, Spania, Italia și Lituania. Colegele noastre profesoare, Ana Mateescu, Nicolița Buzatu, Arina Șerbănică și Carmen Mărgărit, au avut ocazia să urmărească lecții tradiționale, dar și implementări ale gamificarii în activități didactice ce se bazează pe un fir narativ în care intervin obstacole ce provoacă elevii. Țările partenere au primit de asemenea provocarea să predea lecții de tip joc la disciplina matematică. Mulțumim partenerilor noștri din Turcia pentru frumoasa experiență!

 

?? În MOBILITATEA a 5-a din perioada 21-26 noiembrie 2023 am fost gazde la școala noastră ~ Școala “Mircea cel Bătrân” Pitești.

Agenda primei zile a cuprins turul școlii, festivitatea de bun venit, oferirea de daruri, jocuri de echipă și turul orașului. În zilele ce au urmat s-au desfășurat activități didactice la clasele primare pilot și non pilot. Apoi a fost rândul colegelor din țările partenere să predea elevilor noștri care s-au descurcat minunat! În fiecare zi, după derularea activităților din școală, am dezvăluit puțin din istoria și frumusețea meleagurilor noastre argeșene și românești…. Muzeul Golești, Mănăstirea Curtea de Argeș, Bran și Sinala, la castele Bran și Peleș.

 

❤️ Cu toții am simțit că oamenii sunt sufletul experienței Erasmus și în acest proiect s-a format o familie în cel mai pur sens al cuvantului ~ Dream Team.

Mulțumim tuturor pentru zilele minunate și experiențele valoroase trăite! Suntem cu adevărat o echipă puternică, cu suflet mare și cu potențial fantastic!

------------------------------------------
? Erasmus+ oferă ocazia unor experiențe extraordinare prin împărtășirea de cunoștințe, prin discuțiile constructive și libere, prin analiza demersului educativ și prin acumularea de noi informații și idei. Proiectul actual, aparținând programului Erasmus+, a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare este responsabilitatea autorului său. Comisia nu este responsabilă pentru utilizarea informațiilor difuzate aici.
Lasa un comentariu

Campurile indicate cu * sunt obligatorii. Codul HTML nu este permis in interiorul mesajului.