Cursuri de vară ECDL

Descarca Documente

Profilul_ECDL_pentru_Elevi.pdf
Descarcă Vizualizează
Pliant ECDL didactic.pdf
Descarcă Vizualizează
Certificari ECDL 1.png
Descarcă Vizualizează

Centrul nostru vă oferă un program de certificare internațională a competențelor de utilizare a calculatorului pe parcursul a maximum 3 ani, dar un candidat poate obține certificatul într-un interval de timp de două săptămâni, într-un ritm intensiv (aproximativ 6 ore/zi).

Programul include cursuri intensive cu diverse aplicații practice, simulări și examene ECDL și se adresează elevilor și personalului didactic din învățământul preuniversitar.

După finalizarea programului, candidatul va obține un certificat recunoscut internațional în peste 150 de tãri, va avea o bază standard de cunoștinte IT, iar elevii, la finalizarea liceului, vor putea echivala proba de Competente digitale la BAC cu utilizator avansat (4 module promovate) sau utilizator experimentat (6 module promovate).

De asemenea, permisul ECDL reprezintă un avantaj la aplicarea pentru obținerea unei burse de studiu în străinătate sau pentru participarea într-un proiect internațional.

Permisul ECDL nu expiră, înscrierea realizată în primul an este pe viață, candidatul poate susține în viitor orice examen ECDL necesar pentru a-și completa CV-ul.

Cursurile se organizează în fiecare an, în VACANȚA DE VARÃ, în laboratorul 2 de informatică al școlii, pe parcursul a două săptãmâni, de regulă în luna IULIE.

Locurile sunt limitate! Grupa se completează în ordinea înscrierii!

Mai multe informații despre programul ECDL pe www.ecdl.ro.

Înscrieri la prof. informatică Paula Cioară, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon școală 0248 276 340.

MODULELE ECDL pentru care se desfășoară cursuri în vacanța de vară 2022 sunt:

  • Instrumente online și PowerPoint

Pentru parcurgerea cu succes a programului și promovarea examenelor este nevoie de motivare personala, atracție pentru acest domeniu și parcurgerea cu interes a conținuturilor din programa fiecărui modul. Cunoașterea unor noțiuni de bază despre utilizarea computerului reprezintă un avantaj.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA CENTRUL NOSTRU, Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Pitești, cartier Trivale, complex II, str. Zimbrului nr. 3!

Nu se ştie ce rezervă viitorulCompetenţele digitale sunt asigurate pentru nivelul următor!

Lasa un comentariu

Campurile indicate cu * sunt obligatorii. Codul HTML nu este permis in interiorul mesajului.